Jon Ewo

MARG & BEINS GRØSSERFORESTILLING

Del på:

Forfatterne Ingunn Aamodt, Arne Svingen og Jon Ewo, har sin egen serie med spenningslitteratur: Marg & Bein. Her får man oppleve alle tre i samme forestilling. Vi snakker om redsler og grøss, og vår fascinasjon for temaet. Vi leser utdrag fra tre bøker til skummel musikk i lyset fra tente stearinlys og i røyken fra en røykmaskin. Den skumle stemningen er en viktig del av forestillingen.

Deretter har vi en dramatisering. Men noen få minutters foreberedelser framfører  frivillige deltagere fra salen et mini-grøsser-teaterstykke.  Vi avslutter med en konkurranse hvor deltakerne kan vinne Marg & bein-bokpremier.

Det har til nå kommet 27 bøker i den populære serien.

Forestillingen egner seg for 5. – 7. klasse og tar ca 45 minutter. Vi kan ta opptil 250 elever av gangen. I tillegg trenger vi 10-15 minutter til rigg, og 10 minutter å pakke ned etterpå.

Lokalet må kunne blendes. Forestillingen fungerer kun om det er mørkt i lokalet. Forestillingen kan framføres i for eksempel gymsal, en kjeller, et kulturhus eller en kino.

I tillegg trenger vi: Strømforsyning med to uttak.  Et avlangt bord og tre stoler. Det må også være mulighet for å spille av skummel musikk. Vi har med oss en CD, men arrangøren må ha for eksempel en ghettoblaster vi kan bruke.

Honorar: Vi følger Forfattersenterets satser.

 

Kontaktinfo:

Jon Ewo, Økernveien 80, 0575 Oslo. Mob. 92 40 93 89

Arne Svingen, Åsavn. 22, 0362 Oslo Mob. 41 47 17 96

Ingunn Aamodt, Rypesnaret 13, 2016 Frogner Mob. 92 69 85 01

 

Mailadresser:

iaamodt@online.no

mail@jonewo.net

ar-svi@online.no

 

Referanser:

Forestillingen har tidligere vært på turné i Sør- og Nord-Trøndelag og Buskerud. I tillegg er den brukt to år på rad under Barnebokfestivalen i Grimstad, under festivalene i Odda og Stavanger, pluss under litteraturuka i Vestfold.

Totalt har vi nå spilt den for 22.000 publikummere.